Nisana Özel TAM %60 İndirim

Gün
Saat
Dakika
Saniye

SON GÜN SON FIRSAT !

E-Bay Açıkladı; GittiGidiyor Kapanıyor

2001 yılından bu yana faaliyet gösteren e-ticaret lideri GittiGidiyor kapatılacak. E-bay’in aldığı karara göre GittiGidiyor 18 Temmuz’dan itibaren alıcılar yeni satın alım işlemi gerçekleştiremeyecek. Satıcılar ve kullanıcılar hesaplarına 5 Eylül 2022’ye kadar erişebilecekler.

GittiGidiyor ne zaman açılmıştı?

2001 senesinde Serkan Borançılı, Tolga Kabataş ve Burakdivanlıoğlu’nun kurduğu GittiGidiyor gerçekleştirdiği viral reklamlarıyla tanınıyor. Türkiye’nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, hisselerinin %93’ünü 2011 senesinde E-bay’e satmıştı. Platform, 2016 senesinde tamamen E-bay tarafından alındı.

GittiGidiyor neden kapanıyor?

Bugüne kadar 35 milyon kayıtlı kullanıcıya sahip olan GittiGidiyor’un kapatılmasındaki en büyük etken rekabet oldu. E-bay’in yaptığı açıklamalara göre karar, küresel operasyonların gözetilmesi sonucunda piyasadaki rekabetçi dinamikler temelinde alındı.

Bu kitap seni e-ticaret markanı kurmanda yardımcı olacak.

Sıfırdan E-Ticaret Markanı Kur

KENDİ MARKANI YARAT

E-ticaret dünyasına adım atmak isteyen girişimcilere yönelik kapsamlı bir kaynaktır. Bu rehber, temel adımlardan ileri stratejilere kadar geniş bir yelpazede bilgi sunar.

Nasıl Başlayabilirim?

E-Ticarete başlamak istiyor ancak nereden başlayacağınız konusunda fikir sahibi değilseniz, telefon numaranızı bırakın sizi arayalım.

Aradığınızı bulamadınız mı ?